Otthon felújítási támogatás: 2021. január 1-je után anyag és munkadíjra is igényelhető a támogatás.

Garázskapu-kapunyitó valamint lakás és házbejárati ajtó cseréjével is keressen minket bizalommal!

 

Keressenek minket bizalommal.

otthonprogram2.jpeg

Otthon felújításitámogatás: 2021. január 1-je után anyag és munkadíjra is igényelhető a támogatás.
 

Garázskapu-kapunyitó valamint lakás és házbejárati ajtó cseréjével is keressen minket bizalommal!

 

csmteaserserviceprivateretusche1920x7684972428853.jpg
Január elsejétől a legalább egy gyermeket nevelő családok otthonfelújítási költségeinek felét átvállalja az állam, legfeljebb hárommillió forintig.
 

Fontos tudni, hogy már meglévő otthont lehet a támogatással szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. További szempont, hogy a család legalább egy gyermeket neveljen, aki  legfeljebb 25 éves lehet, és a 12. hetes magzat is már megfelel a feltételnek

A megváltozott képességűek, gyodra jogosult gyermekek esetében a 25 éves életkorral nem kell számolni.
csmhaustueren1000x7003caf642f95.jpg

A maximális 3 millió forintnál kisebb összeg is igényelhető, egy család ugyanarra az ingatlanra csak egyszer veheti igénybe. Házaspárok, élettársak és egyedülállók is részesülhetnek a támogatásból, az egyszülős családok is igénybe vehetik a nevelt gyermekek számától függetlenül. A gyermekeket külön-külön nevelő elvált szülők osztozhatnak a támogatáson is, ha a két szülő közül csak az egyik nevel gyermeket, akkor ő a jogosult.

Szintén lényeges, hogy legalább egy éves, folyamatos tb-jogviszonyra van szükség, maximum 30 nap megszakítással - a felsőoktatási jogviszony is számít -, az utolsó három hónapban az álláskeresési járadék és a nyugdíj mellett végzett munka is figyelembe vehető. Az állami támogatás feltétele továbbá, hogy az igénylőnek nem lehet köztartozása.

csmeinfahrtstorantriebe1000x7000696ea105d.jpg