Szakkereskedő Kecskemét , Nagykőrös
 • új címünk:
  új címünk:
  Kecskemét Jókai u. 47.
 • Nagykőrös, Széchenyi tér 26.
  Nagykőrös, Széchenyi tér 26.
 • Kertkapu meghajtás
  Kertkapu meghajtás
 • Hörmann tisztító és ápoló szett
  Hörmann tisztító és ápoló szett
  Kapuk és ajtók gyors, egyszerű és szakszerű tisztítása

Aktuális

Indulhat a tavaszi nagytakarítás...!

hormann-sonax-szivacs-white800.jpg

Indulhat a tavaszi nagytakarítás!
Koszos a garázskapu? Megkopott az ajtó? A Hörmann speciális tisztító és ápoló csomag segítségével újjá varázsolhatja ajtóit és garázskapuját.
A Sonax termékei segítenek, hogy otthonában minden ajtó újra csillogó, tiszta és makulátlan legyen.
Hogyan tisztíthatod garázskapudat, ajtódat? >>>tovább

A Hörmann szekcionált kapuk legfontosabb termékelőnyei:

 1. Minőség és megbízhatóság: A Hörmann márkanév egyet jelent a valódi minőséggel, több mint 20 millió értékesített kapuval és meghajtással Európa egyik legsikeresebb gyártója. A termékeket a legújabb műszaki megoldásokkal gyártják és folyamatosan fejlesztik.

 2. Fenntarthatóság: A cég az összes lakossági garázskapuját alapkivitelben CO2-semlegesen kínálja, és a gyártási folyamatokat megújuló energiával látják el. Emellett törekednek a károsanyag-kibocsátás csökkentésére és az intelligens környezetvédelemre.

 3. Garancia: A Hörmann 10 éves jótállást biztosít minden szekcionált kapura és 5 évet a meghajtásokra. Ez a hosszan tartó teszteléseken alapuló bevált sorozatgyártású termékek minőségére való odafigyelés eredménye.

 4. Biztonság: A kapuk megfelelnek az EN 13241 Európai Szabvány magas szintű biztonsági követelményeinek. Emellett bizonyos modellek tanúsított RC2 biztonsági kialakítással is rendelkeznek, amely extra védelmet nyújt az illetéktelen behatolással szemben.

 5. Kényelem és kezelhetőség: A kapuk függőlegesen nyílnak, helytakarékosak, és lehetővé teszik a nagyobb áthajtószélességet. Intelligens meghajtásokkal egyszerűen, akár okostelefonról is irányíthatók, amelyek az alapkivitelhez tartozó leállító automatika mellett biztonságos használatot tesznek lehetővé.

ajanlatkeres160sarga.jpg

Mik a legfontosabb szempontok a garázskapu választásnál?

A "Minőség és megbízhatóság" kulcsfontosságú szempont a garázskapu vásárlásnál.

Minőség: A minőség a legfontosabb szempont, amikor garázskaput választunk, mivel a kapu tartósságát és működését befolyásolja. A Hörmann termékek általában a következő módon biztosítják a minőséget:

 1. Minőségi anyagok: A Hörmann termékek gyártásához magas minőségű alapanyagokat használnak. Például erős acél vagy alumínium anyagokat, amelyek ellenállnak a rozsdának és a sérüléseknek.
 2. Szakszerű gyártás: A Hörmann korszerű gyártási folyamatokat alkalmaz, amelyek biztosítják a termék megfelelő minőségét és tartósságát.
 3. Minőségellenőrzés: A Hörmann szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaz a gyártás során, hogy biztosítsák a termékek hibamentes működését.
 4. Teljesítmény és megbízhatóság: A Hörmann termékek hosszú távú megbízhatóságot nyújtanak, minimális problémák valószínűségével.

Megbízhatóság: A megbízhatóság az olyan tényezőkre vonatkozik, mint a termék működése, az időjárási viszonyokhoz való alkalmazkodás és a hosszú távú teljesítmény. A Hörmann termékek megbízhatósága a következőképpen jelentkezik:

 1. Hosszabb garancia: A Hörmann hosszabb garanciát nyújt számos termékére a piacon megszokottnál, mivel biztos abban, hogy a termékek megbízhatóan működnek.
 2. Időjárási ellenállóság: A Hörmann termékek ellenállnak az időjárási viszonyoknak, például esőnek, hónak vagy erős szélnek, és hosszú távon is jó állapotban maradnak.
 3. Tartósság: A Hörmann termékek hosszabb élettartamot kínálnak, mivel a minőségi anyagok és a szakszerű gyártás lehetővé teszi, hogy hosszú távú megbízhatóságot biztosítsanak.
 4. Kevesebb javítás: A Hörmann termékek ritkábban igényelnek javítást, így hosszú távon költséghatékonyabbak lehetnek.
 5. Előre tervezett karbantartás: A Hörmann termékekhez elérhetők olyan karbantartási útmutatók és szervizszolgáltatások, amelyek segítenek megőrizni a kapu megbízhatóságát. Az alkatrészellátás hosszú távon biztosított.

Összességében a minőség és megbízhatóság szempontjából a márkatermék választása előnyösebb lehet garázskapu vásárlásnál. Az ilyen termékek hosszú távú megbízhatóságot és biztonságot nyújtanak, ami fontos az otthon biztonságához és kényelméhez.

ajanlatkeres160sarga.jpg

Garázskapu személybejáró ajtóval kedvező áron! Kérjen ajánlatot!

szemelybejaro.jpg

ajanlatkeres160sarga.jpg

Tisztító és ápoló szett Hörmann garázskapukhoz, ajtókhoz

Címkék: garázskapu

BAU2023 - Építőipari Kiállítás München - Inspiráló innovációk

Idén ismét számos új termékújdonságot és fejlesztést hozunk piacra. Tudjon meg többet már most, és inspirálódjon a kapuk, ajtók, tokok, meghajtások, beléptető- és tárolórendszerek területén megjelenő újdonságainkból.

ÚJDONSÁGOK MEGTEKINTÉSE MOST >>>angol

Újdonság prospektus>>>PDF angol

________________________

ÚJDONSÁGOK MEGTEKINTÉSE MOST >>>német

Újdonság prospektus>>>PDF német

bau2023jpg.jpg

Új bemutató terem - Kecskemét

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!
2022. január 10-től már az új bemutatótermünkben várunk minden kedves meglévő és leendő Ügyfelünket Kecskeméten a Budai kapunál -  Kecskemét, Jókai u. 47.

2022. január 10-től új helyen várjuk minden kedves meglévő és új Ügyfelünket!

photogrid1640193326749.jpgÚj Címünk: Kecskemét Jókai u. 47. a Budai kapunál volt Eurokapu

Hörmann konfigurátor

Hörmann konfigurátor

Konfigurátorunkkal gyorsan és egyszerűen áttekintést kaphat a Hörmann termékek tervezéséről és kivitelezéséről. A legkülönbözőbb terméktulajdonságok kiválasztásával, mint például a felület, a szín vagy a méret, néhány kattintással összeállíthatja a kívánt terméket. A kívánt termékről egyszerűen kérhet ajánlatot a kereskedőnek eljuttatott termékleírással.

Konfigurátor indítása

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.